Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/plusflow.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

23.okt.2016 – VI SES PÅ AJOUR 2016

Så er PlusFlow tilmeldt Ajour 2016. Jeg glæder mig meget til at møde nye og gamle ansigter, så vi kan få en snak om de nye pumper og ventiler PlusFlow bl.a. kan tilbyde.

Og endnu vigtigere – hvordan jeg kan hjælpe med at optimere vanskelige applikationer, hvor aggressive og slidende medier presser vedligeholdsrutinerne eller hvor mediets egenskaber ganske enkelt stiller store krav til løsningen.

Kom forbi og få en snak over lidt sødt og en forfriskning.

ABEL vil være repræsenteret personligt og deres Elektromekaniske EM Membranpumpe vil kører, så man igennem plexiglas kan se hvordan denne robuste pumpe arbejder.

05.sept.2016

Så er PlusFlow Skandinavien online og jeg glæder mig meget til komme rundt og hører hvilke udfordringer jeg kan hjælpe med.

Sortimentet vil være målrettet mod vanskelige applikationer, hvor aggressive medier og slidende partikler er en del af din hverdag.

Produktprogrammet vil primært bestå af PUMPER & VENTILER, men også andre komplimenterende produkter. Flere vil komme til.

Finder du ikke lige det du søgte, opfordrer jeg dig til at kontakte mig alligevel, da jeg har opbygget et stort netværk af produkter til netop vanskelige applikationer, som jeg kan hjælpe med.

Vi ses